Groepslessen

Pilates

Pilates is een methode voor het trainen van het hele lichaam. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug, de bekken– en bilspieren als centrum van kracht waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

Yoga

Yoga heeft als doel het verbinden van lichaam en geest door middel van de ademhaling om zo een beter en gelukkiger leven te ervaren. Yoga is een filosofie of levensstijl die je stilte, vrede en geluk brengt.

Bewegen met Parkinson

Bewegen is voor iedereen belangrijk maar zeker voor mensen met de ziekte van Parkinson die zich vaak, letterlijk, geblokkeerd voelen en angst hebben om te vallen.

De groepslessen bij Progresse bestaan uit maximaal 9 personen. U heeft de keuze uit 2 formules:

FIX – U schrijft zich in voor een vaste groep. Door aankoop van een 10-beurtenkaart heeft u de mogelijkheid 10 opeenvolgende weken de gekozen les te volgen. Er is geen mogelijkheid om gemiste lessen in te halen.

FLEX – U wilt graag meer flexibiliteit en kunt u niet engageren om wekelijks op een vast moment de les te volgen. Met deze formule kunt u uw 10 beurten zelf kiezen binnen een periode van 6 maanden. De periode start op datum van het ontvangen van het inschrijfgeld.

Indien u verhinderd bent, gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten via mail, telefoon of sms. Tijdens officiële feestdagen zijn er geen lessen.