Anneleen

Anneleen Maris

Anneleen volgde de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en deed ervaring op binnen verschillende disciplines in UZ Gasthuisberg, Campus Pellenberg en de Killiani Klinik in Bad Windsheim (Duitsland). Haar voorliefde voor het behandelen van patiënten met een neurologische aandoening werd al snel duidelijk. Ze specialiseerde in Neuromotorische revalidatie en ging een tijdje aan de slag in in UZ Gasthuisberg en in een zelfstandige groepspraktijk. Na het binnenhalen van een beurs van Kom op Tegen Kanker, begon ze aan een doctoraatsproject waarvoor ze zich verdiepte in pelvische reëducatie en darmkanker. Ze combineerde haar werk als zelfstandig kinesitherapeut met onderzoek aan de Universiteit Hasselt.

De afgelopen jaren heeft ze zich bijgeschoold binnen het domein van de relaxatietherapie en volgde ze een opleiding tot yoga leerkracht in India.

In haar vrije tijd gaat Anneleen regelmatig naar concerten of festivals. Ze is verzot op eten, proeft graag van andere culturen en probeert regelmatig te reizen.

 • - Zaakvoerder
 • - Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - specialisatie neuromotorische revalidatie (2002-2007)
 • - Permanente Vorming met Getuigschrift Relaxatietherapie bij kinderen en volwassenen (2015-2016)
 • - Yoga Teacher Training, Rishikesh India (2017)
 • - IUC bijzondere beroepsbekwaamheid in de pelvische reëducatie en de perinatale kinesitherapie (2020-2021)

Fieke

Fieke Jansen

Fieke startte met de master 'Neuromotorische revalidatie' aan de Katholieke Universiteit Leuven na haar bacheloropleiding 'Fysiotherapie' in Nederland. Tijdens de stage-periodes deed ze o.a. ervaring op in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven (Nederland), Klinik Kipfenberg in Kipfenberg (Duitsland) en Klinik Bethesda in Tschugg (Zwitserland). Na het behalen van haar diploma nam ze een interim vervanging aan in een praktijk in Villefranche-de-Rouergue (Frankrijk) en Deutschlandsberg (Oostenrijk). Vervolgens werkte ze als zelfstandig kinesitherapeut in verschillende groepspraktijken en in UZ Leuven Campus Pellenberg.

De afgelopen jaren volgde Fieke verschillende cursussen. Ze heeft zich verdiept in het Bobath-concept voor het behandelen van patiënten met neurologische problemen en volgde de opleiding 'manuele lymfedrainage ad modum Vodder' voor patiënten met een probleem aan het lymfesysteem. Daarnaast volgde ze enkele Pilates-opleidingen en geeft ze sinds 2009 wekelijks Pilates-lessen. Ze is een ‘STOTT PILATES® Certified Instructor’ en deze Pilates-methode sluit perfect aan bij haar werk als kinesitherapeute!

Naast werken vult Fieke haar dagen met het bestuderen van de Spaanse taal en cultuur, het maken van reizen naar bestemmingen dichtbij en veraf, en met het bezoeken van familie en vrienden.

 • - Zaakvoerder
 • - Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - specialisatie neuromotorische revalidatie (2002-2007)
 • - Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder (2009)
 • - Bobath cursus voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsels (2011)
 • - STOTT PILATES® Intensive Mat-Plus™ (2012)
 • - STOTT PILATES® Intensive Reformer (2012)
 • - Pink Ribbon 'Breast cancer post operative rehab course' (2019)
Celine

Celine Declercq

Céline studeerde in juli 2015 af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met afstudeerrichting neuromotorische revalidatie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Haar stages waren gevarieerd in aanbod en ze deed ervaring op in o.a. UZ Gasthuisberg, KEI te Oostduinkerke, VUmc te Amsterdam en UZ Pellenberg. Met name deze laatste stageplaats droeg bij tot haar keuze voor neuromotorische revalidatie.

Naast haar job als zelfstandige kinesitherapeute in Progresse, werkt ze deeltijds als kinesitherapeute in het woonzorgcentrum ‘Ter Meeren’ in Neerijse.

In haar vrije tijd spendeert ze graag haar tijd samen met vrienden en familie en geniet ze van het bakken van lekkere dessertjes.

 • - Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - specialisatie neuromotorische revalidatie (2010-2015)
 • - Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (2019)
Aurelie

Aurelie Crevecoeur

Aurélie volgde de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit van Leuven met afstudeerrichting ‘neuromotorische revalidatie’. Ze heeft o.a. stage gelopen in het nationaal MS centrum te Melsbroek, het revalidatiecentrum ‘Centre Bourgès’ in Frankrijk, de neuromotorische praktijk Persoons te Wilsele en UZ Campus Pellenberg, waardoor ze reeds in aanraking kwam met heel wat verschillende neuromotorische aandoeningen.

Momenteel combineert Aurélie haar job bij Progresse als zelfstandig kinesitherapeute met een deeltijdse tewerkstelling in het nationaal MS centrum te Melsbroek.

Aurélie heeft in juli 2019 de Allround Opleiding Handtherapie (AOHT) afgerond bij onze noorderburen in Utrecht. Tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen in een handencentrum in Breda.

In haar vrije tijd speelt ze veldhockey en geniet ze van leuke momenten met vrienden en familie. Hiernaast reist Aurélie heel graag en is ze steeds nieuwsgierig naar andere culturen en gewoontes. Zij is in 2009-2010, gedurende 1 jaar, op uitwisseling geweest naar Argentinië, waar ze Spaans heeft leren spreken.

 • - Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - specialisatie neuromotorische revalidatie (2010-2015)
 • - Allround opleiding handtherapie, Utrecht (2019)
Julian

Julian Jakupi

Julian studeerde in juli 2018 af aan de KU Leuven als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting ‘manuele therapie’. Tijdens deze opleiding heeft hij stage gelopen in verschillende kinesitherapie-praktijken waarbij de nadruk lag op het behandelen van muskuloskeletale- en sport-gerelateerde klachten. Voordien was hij reeds werkzaam als kinesitherapeut in Italië en Albanië: dit was een zeer leerrijke ervaring en heeft hem geholpen om zich nog beter te vormen in de manuele therapie.

Terwijl hij als zelfstandige kinesitherapeut in Progresse werkt, volgt hij momenteel ook een specialisatie-opleiding ‘manuele therapie’ aan de KU Leuven.

In zijn vrije tijd speelt Julian graag basketbal in Lubbeek bij Lubbs Basketball Club in 1e Provinciale.

Julian

Vanessa Vansintjan

Vanessa heeft sinds 2001 een master Germaanse Talen (K.U.Leuven) op zak. Nu werkt ze bij de Federale Overheid als coach en trainer.

Ze kreeg gezonde voeding (letterlijk) met de paplepel ingegeven. Haar belangstelling voor het effect van voeding en algemene levensstijl op je gezondheid nam doorheen de jaren sterk toe. Na een meerjarige opleiding is ze nu gezondheidscoach in bijberoep en sinds 2017 ook Sanacoach. Dat betekent dat ze voor voedingsadvies de methode van Sandra Bekkari volgt, bekend van VTM-koken en de ‘Nooit meer diëten’-boekenreeks.

Vanessa begeleidt je naar een gezonde levensstijl die je meer energie geeft en een gezond(er) lichaam en gewicht. Je bouwt nieuwe gewoontes op die werken voor jou en een langetermijnoplossing bieden. Inspiratie, lekker eten, balans en verzadiging zijn daarbij de sleutelwoorden. Gedaan dus met kortstondige diëten en hun hongergevoel, calorieën tellen en jojo-effect.

Naast lekker eten en koken houdt Vanessa van beweging en sport, natuur, lezen en leuke momenten delen met vrienden. Het liefst van al samen met de drie mannen in haar leven.

Karin

Karin Zaalberg

Karin behaalde haar Master Levenslooppsychologie aan Open Universiteit Nederland. Levenslooppsychologie legt de nadruk op groei, zelfrealisatie, welbevinden en geluk. Welke factoren zorgen ervoor dat mensen een zinvol leven leiden en hoe kunnen levenslooppsychologen hen daarbij ondersteunen en begeleiden? Karin heeft jarenlange ervaring en gaat samen met de cliënt op zoek naar wat moeilijk gaat en vooral waarom. Naast psychologische begeleiding is Karin ook erkend loopbaancoach.

Karin heeft van haar hobby haar beroep gemaakt, ze doet haar job dan ook met enorm veel passie. Haar motto ‘levenslang leren’ zorgt ervoor dat ze regelmatig met haar neus in de vakliteratuur zit.. Daarnaast gaat ze zo vaak mogelijk wandelen (met de hond), ze doet graag yoga en haalt heel veel plezier uit lekker eten met het hele gezin.