Laura Maes

RIZIV-nummer: 555519-97-527

Ondernemingsnummer: 0752.986.650

Laura is gespecialiseerd in neuromotorische revalidatie en manuele therapie.

Laura volgde de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit van Leuven met afstudeerrichting neuromotorische revalidatie. Bijkomend behaalde ze  een master in de revalidatie bij muskuloskeletale aandoeningen, specialisatie manuele therapie.

Tijdens deze opleidingen deed ze ervaring op in UZ Leuven, campus Gasthuisberg en campus Pellenberg, in Kiliani Klinik in Bad Windsheim (Duitsland), in het MS centrum in Melsbroek en in verschillende zelfstandige praktijken. Met deze bijkomende specialisatie kan ze personen met muskuloskeletale klachten behandelen en kan ze de neurologische patiënt met een brede kijk behandelen. In haar vrije tijd gaat Laura wandelen op de mooiste plekjes in België, doet ze aan figuurtraining en zumba. Verder houdt ze van koken, lekker gaan lunchen, dineren, koffietjes gaan drinken of gewoonweg thuis aperitieven met vrienden.

  • Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – specialisatie neuromotorische revalidatie (2014-2019)
  • Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – specialisatie revalidatie bij muskuloskeletale aandoeningen, optie manuele therapie (2019-2020)