Aurelie Crevecoeur

RIZIV-nummer: 5 5224474 527

Ondernemingsnummer: 0642.614.805

Aurélie volgde de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit van Leuven met afstudeerrichting ‘neuromotorische revalidatie’. Ze heeft o.a. stage gelopen in het nationaal MS centrum te Melsbroek, het revalidatiecentrum ‘Centre Bourgès’ in Frankrijk, de neuromotorische praktijk Persoons te Wilsele en UZ Campus Pellenberg, waardoor ze reeds in aanraking kwam met heel wat verschillende neuromotorische aandoeningen.

Momenteel combineert Aurélie haar job bij Progresse als zelfstandig kinesitherapeute met een deeltijdse tewerkstelling in het nationaal MS centrum te Melsbroek.

Aurélie heeft in juli 2019 de Allround Opleiding Handtherapie (AOHT) afgerond bij onze noorderburen in Utrecht. Tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen in een handencentrum in Breda.

In haar vrije tijd speelt ze veldhockey en geniet ze van leuke momenten met vrienden en familie. Hiernaast reist Aurélie heel graag en is ze steeds nieuwsgierig naar andere culturen en gewoontes. Zij is in 2009-2010, gedurende 1 jaar, op uitwisseling geweest naar Argentinië, waar ze Spaans heeft leren spreken.

  • Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – specialisatie neuromotorische revalidatie (2010-2015)
  • Allround opleiding handtherapie, Utrecht (2019)