Julian Jakupi

RIZIV-nummer: 5 5453910 527

Ondernemingsnummer: 0737.353.121

Julian volgde de Master opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven met afstuderrichting ‘Manuele Therapie’. Tijdens deze opleiding heeft hij stage gelopen in verschillende kinesitherapie praktijken waarbij de nadruk lag op het behandelen van muskuloskeletale- en sport-gerelateerde klachten. In juli 2019 studeerde hij af aan de KU Leuven als Postgraduaat in de gevorderde musculoskeletale revalidatie: manuele therapie.

Voorafgaand aan de (werk)ervaring in België heeft hij in 2012 de Bachelor opleiding in Kinesitherapie aan de Universiteit van Gabriele D’Annunzio (Chieti-Pescara) gehaald en werkte hij als kinesitherapeut bij het gespecialiseerd revalidatiecentrum van de Universiteit van Chieti (C.I.A.P.I.). In 2014 verhuisde Julian terug naar Albanië waar hij gewerkt heeft op een klein project met de Universiteit van Elbasan en als zelfstandige kinesitherapeut in zijn eigen praktijk. Sinds 2019 volgt hij continu bijscholing binnen het domein van de manuele therapie en pijn. Momenteel volgt hij een opleiding voor het behalen van het European Diploma in Pain Physiotherapy (EDPP).

Hij heeft op professioneel niveau basketbal gespeeld in Albanië, Italië en België.

In zijn vrije tijd probeert hij de omgeving en cultuur in België te ontdekken. Hij doet ook regelmatig sport (basketbal en joggen).

  • Bachelor opleiding in algemeen Kinesitherpie (2008-2012);
  • Master opleiding in revalidatieweteschappen en kinesitherapie – specialisatie manuele therapie (2016-2018);
  • Postgraduaat in de gevorderde musculoskeletale revalidatie – manuele therapie (2018-2019);
  • Herkenning voor bijzondere beroepsbekwaamheid in manuele therapie (2020-2021).