Vanessa Vansintjan

Vanessa heeft sinds 2001 een master Germaanse Talen (K.U.Leuven) op zak. Nu werkt ze bij de Federale Overheid als coach en trainer.

Ze kreeg gezonde voeding (letterlijk) met de paplepel ingegeven. Haar belangstelling voor het effect van voeding en algemene levensstijl op je gezondheid nam doorheen de jaren sterk toe. Na een meerjarige opleiding is ze nu gezondheidscoach in bijberoep en sinds 2017 ook Sanacoach. Dat betekent dat ze voor voedingsadvies de methode van Sandra Bekkari volgt, bekend van VTM-koken en de ‘Nooit meer diëten’-boekenreeks.

Vanessa begeleidt je naar een gezonde levensstijl die je meer energie geeft en een gezond(er) lichaam en gewicht. Je bouwt nieuwe gewoontes op die werken voor jou en een langetermijnoplossing bieden. Inspiratie, lekker eten, balans en verzadiging zijn daarbij de sleutelwoorden. Gedaan dus met kortstondige diëten en hun hongergevoel, calorieën tellen en jojo-effect.

Naast lekker eten en koken houdt Vanessa van beweging en sport, natuur, lezen en leuke momenten delen met vrienden. Het liefst van al samen met de drie mannen in haar leven.